Om du frågar en jägare vad de tänker när de hör varumärket Härkila tänker de på dyra jaktkläder men av väldigt hög kvalitet. Vilket stämmer Härkila har aldrig fokuserat på att tillverka marknadens billigaste jaktkläder. Utan istället har fokus varit på att tillverka marknadens bästa jaktkläder. De vet att det finns jägare som alltid vill ha det bästa och det är deras behov de uppfyller. 

Produkter

Vi på jaktkläder.com använder själva härkilas produkter, det vi älskar med Härkila är den fantastiska kvalitet och funktioner kläderna besitter. Här nedan hittar du en del jaktkläder som vi personligen rekommenderar.

Sortiment

Som vi nämnde innan är Härkila kända för sina högkvalitativa produkter som är tillverkade i robusta och slitstarka material för att klara det tuffaste förhållandena. Sortimentet består av jaktkläder för herr och dam där det inkluderar jaktjackor, jaktbyxor, jakthandskar, jakttröjor, jaktvästar, jaktmössor och jaktskjortor. De har även ett stort utbud av jakttillbehör som ryggsäckar, kängor och stövlar. 

Först med GOR-TEX

Härkila var det första i jaktbranshen inom jaktkläder som började samarbeta med GOR-TEX. GOR-TEX är kända för att vara vattentätt samtidigt som det andas väldigt bra. Även Thinsulate isolering vilket ger en effektiv värmeisolering utan att vara tungt och klumpigt. 

Jaktkläder för jaktformen

Härkila är kända för kollektioner som är anpassade för olika jaktformer. Där de tillverkat jaktkläder för älgjägarna, vildsvinsjägarna och smygjägarna. Dessa jaktkläder är speciellt anpassade för en jaktform genom speciella funktioner som ska uppfylla jägarens behov. Funktioner kan var som smarta fickor som radiofickor och ammunitionsfickor. Wildboar byxor som besitter ett skyddsmaterial över hela fronten och baktill upp till knävecken. Eller att kläderna är kamouflagefärgade för att du ska smälta in i miljön under smygjakten.

What are you looking for?
Please type the word you want to search and press "enter"